Makowiecki nejrychlejší ve volném tréninku

iM2, 22. listopadu 2008, 21:30 Google+

1. VOLNÝ TRÉNINK; Po nekonečném čekání na nový okruh, po prvních snímcích přímo z místa, po studování nové trati na kole nebo pěšky, se dnes ráno konečně diváci dočkali závodních vozů na nové trati v argentinském San Luis.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchi/Vosse

Franchi/Vosse | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

První 80ti minutový trénink zahájil v sobotu ráno závodní program. Ze začátku se na čele, stejně jako v průběhu sezony, střídala auta hlavně tří značek (Corvette, Aston Martin a Maserati). Potom ovšem vyjel na trať Makowiecki a všechny favority pokořil. O čelo v průběhu tréninku sváděli souboj Allan Simonsen s Aston Martinem stáje Gigawave a Marcel Fässler v Corvettě Phoenix Carsportu.

Nejrychlejší čas Makowieckiho (2:14,184s), který startuje se Saleenem S7 stáje Larbre, byl přitom jen o jednu setinu rychlejší než čas, kterého dosáhl Allan Simonsen na Astonu. Fässler na vítěze ztratil s jeho GMAC Phoenix Carsport Corvette C6R šest desetin vteřiny. Uchazeči o titul Hezemans a Gollin byli čtvrtí před dvojicí Maserati MC 12 týmu Vitaphone. Tým PK Carsport byl sedmý před dvěma domácími auty (Ferrari 550 Maranello) týmu ACA Argentina.

Tým SRT měl během tréninku menší problémy, proto zajel jen 5 kol a musel se vrátit do boxů. Výsledky naleznete zde.
Vytisknout

Diskuze: Makowiecki nejrychlejší ve volném tréninku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lyons, Richard

V Malajsii nečekaně promíchaný startovní rošt

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud