Euronics prodlužuje svoji smlouvu s Mercedesem

iM2, 21. prosince 2015, 21:44 Google+

Koncern zabývající se prodejem elektroniky, Euronics, zůstává i pro rok 2016 jedním z hlavních sponzorů Mercedesu. Rozložení jezdců bychom se měli dozvědět již brzy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gary Paffett v barvách Euronicsu

Gary Paffett v barvách Euronicsu | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Také v sezoně 2016 bude Mercedes pokračovat ve svém úspěšném partnerství se společností Euronics Deutschland. Zkraje května tak na startu závodu na Hockenheimringu uvidíme jeden Mercedes-AMG C 63 DTM v barvách této firmy. Mercedes to oznámil v rámci akce Stars & Cars konané ve Stuttgartu.

Spolupráce Mercedesu a Euronicsu se datuje už od sezony 2013, a tak na toto partnerství čeká už čtvrtá sezona. Zatím nebylo oznámeno, kdo bude s autem v modro-žlutých barvách příští rok startovat. V sezonách 13, 14 i 15 s vozem v těchto barvách startoval Brit Gary Paffett. Mercedes by měl rozložení jezdců v jednotlivých týmech dle očekávání představit zkraje roku 2016.

img-responsive

Letos se můžeme těšit na novou C-Klasse Coupé ve známých barvách | foto: www.dtm.de

"Jsme velmi rádi za to, že se Euronics rozhodl prodloužit naše vynikající partnerství o další rok," říká šéf Mercedesu pro DTM, Ulrich Fritz"Je jednoduše skvělé vidět, když se nějaký sponzor může identifikovat s naším angažmá a využít to pro svoje marketigové účely. Stále rád myslím například na reklamní spot Euronicsu, ve kterém hrál Mercedes-AMG C 63 DTM hlavní roli. Něco takového je samozřejmě speciální i pro nás."

Jochen Mauch, vedoucí oblasti marketingu u Euronics Deutschland, dodává: "Když jsme se v roce 2013 stali hlavním sponzorem týmu Mercedesu v DTM, tak jsme doufali, že naše značka a naše známost budou díky tomuto angažmá profitovat. Dnes víme, že tato kooperace je úspěchem. Proto pro nás bylo samozřejmé, že zůstaneme hlavním sponzorem i v roce 2016. Už teď se těšíme na mnoho napínavých a bojovných závodů a držíme týmu Mercedesu v DTM palce pro úspěšnou sezonu."

Vytisknout

Diskuze: Euronics prodlužuje svoji smlouvu s Mercedesem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett letos nevyhrál ani jeden závod

Paffett: Na čele musí bojovat víc Mercedesů! Kde byl letos problém?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud