Na čele šampióni posledních let

iM3, 3. dubna 2009, 20:31 Google+

ST. PETERSBURG - 1. TRÉNINK; Zdá se, že stáj Chip Ganassi Racing bude letos opět k nedostižení. Nebo alespoň tak lze usuzovat podle úvodního tréninku letošní sezóny. V ulicích floridského města St. Petersburg byl nejrychlejší Dario Franchitti před Scottem Dixonem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Třetí místo s překvapením obsadil Justin Wilson, který ztratil místo v Newman Haas Lanigan Racing, ale britský pilot dokazuje, že patří ke špičce startovního pole.

Podobné překvapení se odehrává i na pátém a šestém místě. Na páté pozici skončil E.J. Viso z HVM Racing, šestý nejrychlejší čas zajel Dan Wheldon v novém působišti Panther Racing.

Nejlepším mužem z týmu Andretti Green Racing byl tentokrát Marco Andretti, ale sedmým místem rozhodně nesplňuje ambice celého týmu. Kanaan se na dráhu vůbec nedostal, Mutoh s Patrick zajeli sedmnáctý, resp. osmnáctý čas. První desítku uzavírá Graham Rahal.

Nejpomalejším jezdcem byl v úvodním tréninku Stanton Barrett, což nijak velké překvapení není. Ovšem velké zklamání panuje u Eda Carpentera a Darrena Manninga.
Vytisknout

Diskuze: Na čele šampióni posledních let

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Rockenfeller: Nejlepší byly bitvy s Berndem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud