Spengler s Paffettem slaví díky taktice

iM2, 5. června 2009, 10:03 Google+

Gary Paffett opět v DTM vyhrál! Jeho poslední vítězství se datovalo do roku 2005, kdy získal titul šampióna. Na Lausitzringu mu k vítězství dopomohla nejlepší strategie.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Brit se rozhodl pro co možná nejpozdější zastávky v boxech. To mu pomohlo dostat se na čelo startovního pole. Jenže ani tehdy neměl vyhráno, protože byl těsně následován kolegou Spenglerem. "Nevím, co bylo na Hockenheimu špatně. Ale teď už bylo vše v pořádku. Speciálně startegie, kterou jsme společně s týmem zvolili, slavila úspěch. Snad to bude skvělá sezona. Už se těším na Norisring," říká Paffett.

"Musím uznat, že letošní C-Klasse je opravdu skvělý stroj. Děkuji týmu za skvělou strategii, kterou jsme připravili," řekl Brit bezprostředně po dojetí závodu. Gary tak po dvou letech strávených v rok starém voze opět dokazuje, že je jedním z nejlepších jezdců ve startovním poli.

Spengler už se těší na Norisring, kde již dvakrát vyhrál

Také Spengler se díky startegii dostal na čelo. Díky ní se například dostal před Mattiase Ekströma, který po celý závod bojoval s Paulem di Restou. "Druhé místo je opravdu skvělé a za osm bodů jsem moc rád. Je to skvělý výsledek, když vezmeme v úvahu, že jsem startoval jako pátý. V závěrečné fázy závodu jsem byl rychlejší než Gary, ale na předjetí to nestačilo. Už se těším na Norisring, kde jsem již dvakrát zvítězil. Letos se o to pokusím znova," říká Spengler

Vytisknout

Diskuze: Spengler s Paffettem slaví díky taktice

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Nechtějte strávit den s Wheldonem + VIDEO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud