Mladíci v Mercedesu, Spengler a Green i letos

iM2, 23. ledna 2009, 16:58 Google+

Značka Mercedes si naplánovala testy, ve kterých hodlá vyzkoušet nové mladíky, kteří by mohli doplnit jejich řady. Testu se ale zúčastní i staří mazáci Bruno Spengler a Gary Paffett.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Testovat se bude v Portugalském Estorilu. Mercedes si vybral hned tři mladíky, kteří usednou do kokpitu jeho C-Klasse. Budou jimi Niemelä, Bamber a Zande. Niemelä a Bamber již dříve vůz DTM testovali. Mercedesu pomáhali při testech již minulý rok v Mugellu.

Bamber jezdí v současné době v šampionátu A1 GP a v Toyota Racing Series. Fin Niemelä jezdí v seriálu GP 2 a také v Eurocupu Formule Renault. Van der Zande jezdil vloni v Euro Sérii Formule 3, kde sezónu dokončil na celkovém čtvrtém místě.

Testu se také zúčastní dva stálí jezdci Mercedesu Spengler a Paffett. Spengler už má svoje místo jisté. I v příštím roce ho budeme vídat v továrním H.W.A. Mercedesu. Jeho kolegou bude Brit Jamie Green. To jsou zatím dva jistí jezdci, o zbylá dvě místa se ještě svede boj. V úvahu přichází především dvojice di Resta, Paffett. Prvně jmenovaný se přes zimu pokoušel získat místo v F1, ale pravděpodobně neuspěl, takže by  mohl pokračoval s Mercedesem v DTM. Paffett prohlásil, že si je téměř jistý tím, že v příštím roce dostane do ruky aktuální Mercedes.
Vytisknout

Diskuze: Mladíci v Mercedesu, Spengler a Green i letos

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Přemýšlí Ekström o odchodu do NASCAR?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud