Paffett a Green slaví

iM2, 1. května 2012, 00:23 Google+

Gary Paffett a Jamie Green zajistili Mercedesu perfektní start do nové éry DTM, která započala o uplynulém víkendu na Hockenheimu. Dva Britové opanovali nedělní závod a Mercedes mohl slavit double.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Byl to skvělý start do nové éry DTM. Moc děkuji týmu za jeho tvrdou práci - můj Mercedes C-Klasse Coupé byl nastaven prostě perfektně," nešetřil v cíli slova chvály na tým Gary Paffett. Brit zažil skvělou první část závodu, kde se dokázal posunout z 6. startovní pozice až do samotného čela závodu po první zastávce boxech. Na trati přitom svedl krásný souboj o vítězství s kolegou Greenem.

"Souboj s Jamiem byl velmi vzrušující a fair. Přesně takové by závody měly být, prostě vzrušující," pokračuje jezdec Mercedesu. Jamie Green do závodu vyrážel jako druhý, vedení převzal od Mattiase Ekströma po jeho chybě: "Start se mi povedl a docela brzy jsem předjel i Mattiase. Souboj na dráze s Garym byl skvělý a vždy fair. Jeho první zastávka v boxech byla ještě rychlejší než ta moje, takže na trati vyjel přede mnou."

"I přesto jsem však s mým druhým místem spokojen a také mě těší double pro Mercedes hned v prvním závodu na Hockenheimringu," říká druhý Brit ve službách týmu H.W.A. Paffett i Green odjeli Ekströmovi, který nebyl schopný na jejich čas reagovat: "Dvě pódiová umístění - to je skvělý start do sezony 2012. Nastavení auta pro dnešní závod bylo skvělé, takže moc děkuji týmu," zakončil Jamie.

Vytisknout

Diskuze: Paffett a Green slaví

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Mattias Ekström je nespokojený

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud