Osobní údaje

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Úvod

Jelikož máte zájem využívat služeb našeho portálu, spočívající v možnosti přidávat příspěvky a diskutovat u jednotlivých článků a příspěvků, potřebujeme od Vás získat některé osobní údaje. Chceme, abyste věděli, že ochranu osobních údajů bereme velmi vážně a plníme veškeré povinnosti, které nám ukládají právní předpisy, mimo jiné nařízení EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 (dále jen „GDPR“).

 

Společnost, která bude Vaše údaje uchovávat, se jmenuje INCORP a.s., IČ: 28356829, se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. B 22183. Naše společnost bude jediným správcem Vašich osobních údajů a bude kontrolovat, jak Vaše osobní údaje budou zpracovávány a pro jaké účely.

 

Současně Vás chceme ujistit, že jsme přijali nezbytná technická a organizační opatření, aby Vaše údaje byly v bezpečí.

Kdo a jak tedy bude Vaše údaje zpracovávat a jaká máte práva?

1. Kontaktní údaje správce: INCORP a.s., IČ: 28356829, se sídlem Argentinská 286/38, Holešovice, 170 00 Praha 7, kontaktní email: info@incorp.media;

2. Při vytvoření Vašeho diskuzního účtu jste nám sdělili následující údaje:

   a. Jméno a příjmení;

   b. Město;

   c. Emailová adresa;

   d. Pohlaví

Při používání našeho portálu od Vás dále získáme následující údaje, které rovněž mohou mít charakter osobních údajů:

   e. IP adresa;        

3. Účely zpracování a právní základ pro zpracování: Veškeré údaje, které jsme od Vás získali, jsou nezbytné pro to, abyste se mohli účastnit diskuzí na našem zpravodajském portálu a abychom mohli lépe nabízet cílenou reklamu. Proto jsme od Vás také nevyžadovali Váš explicitní souhlas, protože bez těchto údajů byste nemohli využívat této služby a samotná registrace je dostatečným právním základem pro zpracování Vašich údajů na níže uvedenou dobu. Účelem zpracování osobních údajů je identifikace účastníků diskuzí, nabídka reklamy, e-mailového newsletteru a zajištění kvality a bezpečnosti diskuzí;

4. Příjemci nebo kategorie příjemců osobních údajů: Příjemci Vašich osobních údajů budou pouze naši zaměstnanci nebo osoby, které jsou v obdobném vztahu k naší společnosti. Jedná se zejména o následující kategorie příjemců:

   a. Osoby, zajišťující fungování našeho internetového portálu, včetně jeho zabezpečení a ověřování funkčnosti příslušných opatření;

   b. Zaměstnanci obchodního oddělení zajišťující prodej reklamy

   c. Za podmínek uvedených v relevantních právních předpisech mohou být Vaše údaje předány příslušným orgánům veřejné správy.

Všechny tyto osoby jsou povinny k dodržování mlčenlivosti a přísných organizačních a technických opatření sloužících k zabezpečení Vašich osobních údajů;

5. Předávání osobních údajů do zahraničí: Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí;

6. Doba uložení osobních údajů: Vaše osobní údaje budou uloženy po dobu existence Vašeho uživatelského účtu.

7. Máte dále následující práva týkající se ochrany Vašich osobních údajů.

   a. Máte právo požadovat od nás přístup k osobním údajům týkajícím se Vás jako subjektu údajů, máte právo na jejich opravu;

   b. Máte právo na výmaz veškerých osobních údajů, které zpracováváme v případě, že již je nebudeme potřebovat nebo pokud pozbudeme právní základ pro jejich zpracování;

   c. Máte popřípadě právo na omezení zpracování, a to v následujících případech:

      i.  jestliže popíráte přesnost osobních údajů, a to na dobu potřebnou k tomu, abychom mohli přesnost osobních údajů ověřit;

      ii.  zpracování je protiprávní a subjekt údajů - tedy Vy odmítáte výmaz osobních údajů a místo toho žádáte o omezení jejich použití;

      iii. jestliže jste již vznesl námitku proti zpracování v případě zpracování v oprávněném zájmu správce či třetích osob, dokud nebude ověřeno, zda oprávněné důvody správce převažují nad oprávněnými důvody subjektu údajů.

   d. Máte právo vznést námitku proti zpracování ve specifických případech uvedených v čl. 21 GDPR;

   e. Máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, a to v případě, že se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušení GDPR. Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je „Úřad pro ochranu osobních údajů” - https://www.uoou.cz/;

   f. Vzhledem k tomu, že zpracování Vašich údajů probíhá automatizovaně, máte právo na přenositelnost údajů, je-li to technicky proveditelné;

   g. Máte právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které pro Vás má právní účinky nebo se Vás obdobným způsobem významně dotýká, ledaže je takové rozhodnutí založeno na základě výjimky uvedené v čl. 22 GDPR.

8. Export dat: Z důvodu přenositelnosti údajů máte možnost požádat o zaslání dat, která jste zadali při vytvoření Vašeho diskuzního účtu a která zpracováváme. S žádostí o export těchto informací nás kontaktujte na kontaktním emailu: info@incorp.media. Vzhledem k nutnosti prokázání totožnosti posílejte žádost vždy z emailové adresy, která je přiřazena k Vašemu účtu, tedy z níž jste registraci provedli.

9. Smazání diskuzního účtu: Nemáte-li nadále zájem nadále diskutovat u jednotlivých článků a příspěvků, máte možnost požádat o smazání diskuzního účtu. S žádostí o jeho deaktivaci nás kontaktujte na kontaktním emailu: info@incorp.media. Vzhledem k nutnosti prokázání totožnosti posílejte žádost vždy z emailové adresy, která je přiřazena k Vašemu účtu, tedy z níž jste registraci provedli. K úplnému smazání dat, která jste zadali při vytvoření Vašeho diskuzního účtu a která zpracováváme, dojde po 30 dnech od deaktivace účtu.         

   

Závěr

Věříme, že nyní je vše jasné. Pokud byste ale čemukoliv nerozuměli nebo si nebyli něčím jistí, neváhejte se na nás obrátit a rádi Vám vše vysvětlíme.

Aktuálně

Rast, Rene

Nürburgring: Rast po skvělém výkonu vyhrál i druhý víkendový závod

Rast, Rene

Nürburgring: Rast si připisuje sobotní vítězství

Ilustrační foto

Audi i BMW: V DTM budeme v roce 2019 pokračovat, ale v roce 2020 chceme třetího výrobce

Eriksson, Joel

Misano: Odvážná strategie pomohla Erikssonovi k jeho prvnímu vítězství v DTM

di Resta, Paul

Misano: Di Resta ovládl úvodní noční závod v italském Misanu

Loïc Duval by si samozřejmě přál, aby byla Audi konkurenceschopnější v kvalifikacích

Duval: Na rivaly ztrácíme v kvalifikacích, závodní rychlost máme už stejnou jako BMW

Augusto Farfus zajel minulý víkend na Brands Hatch nejlepší závod sezony

Farfus: BMW letos v DTM jednoduše není tak rychlé jako Mercedes.

Paul di Resta slaví vítězství v Brands Hatch

Brands Hatch: Di Resta se udržel před Paffettem a slaví nedělní vítězství

Juncadella, Daniel

Brands Hatch: Juncadella slaví svoje první vítězství v DTM:

Rast získal pro Audi zatím jediné letošní vítězství

Rast: Výkonnostní krize Audi nás nutí jít do většího rizika

reklama
reklama

Doporučujeme

Zprávy odjinud

reklama