Audi: Problém s pneumatikami vyřešen

iM2, 22. května 2010, 20:14 Google+

Značka Audi věří, že se během víkendu ve Valencii nebudou opakovat problémy s pneumatikami, které v úvodním závodu roku, na Hockenheimringu, stály lepší umístění Ektröma a Winkelhocka.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jarvis, Olivier

Jarvis, Olivier | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström získal pro Audi první letošní pole postion, jenže inženýři ingolstadtské značky spíše pozorovali teplotu asfaltu, která se vyšplhala až na 50 stupňů! Audi přitom mělo problémy s pneumatikami při prvním závodu i za mnohem nižších teplot.

Aby Audi přišlo na to, co stálo za problémy na Hockenheimu, tak zorganizovalo test ve španělském Almeria, kde jezdili Ekström a Scheider. Během volného tréninku ve Valencii se na to Audi opět zaměřilo.

„Vydali jsme velké úsilí, abychom přišli na to, co stálo za našimi problémy z Hockenheimu. Získali jsme spoustu dat. Teď jsme lépe připraveni než kdykoliv předtím. Během tréninku jsme zaznamenali dlouhé výjezdy bez sebemenších problémů, takže jsem optimista,“
říká Ullrich.

„Teplota by ale mohla být problém. Proto bude velmi důležité nastavení vozu. Musíme zvolit kompromis mezi rychlostí a ohleduplností k pneumatikám,“
shrnuje strategii Audi její šéf Ullrich.
Vytisknout

Diskuze: Audi: Problém s pneumatikami vyřešen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Bertolini

Vitaphone vítězí v kvalifikačním závodu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud