Hunter-Reay čtvrtým členem Andretti Autosport

iM3, 6. ledna 2010, 06:58 Google+

Dlouho očekávané se stalo skutečností, Ryan Hunter-Reaye podepsal za podpory osobního sponzora IZOD smlouvu s týmem Andretti Autosport. Má to však jeden háček, neví se, kolik pojede závodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Doposud nebyla ujednána dohoda o kompletní sezóně, detaily nebyly uveřejněny, nikdo neví, do kolika závodů Hunter-Reay nastoupí. Potvrzen je akorát podnik Indianapolis 500, dále by mělo jít o několik lukrativních závodů před i po Indy 500 (rozuměj závody vysílané na ABC).

„Mým cílem je nastoupit do všech závodů sezóny a upevnit partnerství mezi IZOD,“ uvedl Hunter-Reay. Právě díky podpoře IZOD, jež sponzoruje sérii IndyCar, získal sedačku u Andretti Autosport. „Je to pro mne životní příležitost, budu pracovat na 120 %.“

Barvy stáje AA budou v letošní sezóně hájit Marco Andretti, Tony Kanaan a Danica Patrick. Ačkoliv odchod doposud čtvrtého jezdce Hideki Mutoha nebyl potvrzen, Japonec už podle všeho v týmu nezůstane.

Ryan Hunter-Reay nastoupí s monopostem se startovním číslem 37. „Pracujeme na tom, aby v roce 2010 odjel co nejvíce závodů,“ uvedl šéf stáje Michael Andretti. „Cítím velký potenciál v tom, že Ryan nastoupí do všech závodů.“

Vytisknout

Diskuze: Hunter-Reay čtvrtým členem Andretti Autosport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Nový Norton Commando 961

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud