Proč jsme čekali na novou smlouvu tak dlouho?

iM3, 1. prosince 2009, 17:04 Google+

Danica Patrick včera konečně oznámila, že v IndyCar zůstává i nadále. Ačkoliv informace o dohodě s Andretti Autosport kolovala po internetu už dva měsíce, na oficiální prohlášení jsme si museli počkat až do posledního listopadového dne. Proč to zdržení?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Důvodem byla smlouva se společností Motorola, která Patrick sponzorovala do konce listopadu. Andretti a Patrick tak čekali na vypršení kontraktu a spolu s novou smlouvou představili i nového sponzora GoDaddy.com.

Ačkoliv nikde nebylo uvedeno, na jaké období byla smlouva uzavřena, je zřejmé, že spolupráce potrvá tři roky. Za tu dobu se může stát hodně věcí, přesně ji řečeno, Patrick nevyvrátila možnost částečného vstupu do NASCAR.

„Vím, že všichni chtějí mít jasno,“
komentovala Patrick potencionální kariéru v NASCAR. „Miluji závody, motivují mě a pokud bude šance závodit v obou sériích, uvítám ji.“

Patrick je nejčastěji spojována s týmem JR Motorsport, který vlastní Rick Hendrick a Dale Earnhardt Jr. Tým plánuje nasadit dva vozy v nižší lize NASCAR Nationwide Series. Jeden vůz je připravován pro Kellyho Birese, ve druhém by se mělo střídat několik jezdců, včetně Danici Patrick. „Ta možnost existuje. Sice bych byla hodně vytížená, ale jak jsem řekla, závody miluji,“ pokračovala Patrick.

Zajímavá zpráva vyšla na oficiálních stránkách NASCAR.com. Autor textu upozorňoval na fakt, že včera se na stránkách Danici Patrick objevil její obrázek v novém černozeleném overalu, ovšem s logem série Nationwide a značky Chevrolet. Obrázek prý visel na stránkách jen krátce. Nutno podotknout, že loga vypadala poněkud nevěrohodně…

Zmiňovaný obrázek můžete vidět v následujícím videu. Druhé video pochází z prezentace nového zbarvení monopostu.



Vytisknout

Diskuze: Proč jsme čekali na novou smlouvu tak dlouho?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tracy, Paul

Nejistá budoucnost závodu v Edmontonu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud