Scheider by měl být pro neděli fit

iM2, 3. května 2015, 03:06 Google+

Timo Scheider naštěstí nemá levé zápěstí ze včerejšího závodu na Hockenheimringu zlomené a do dnešního druhého závodu by měl být připraven nastoupit. Němec měl při kolizi s Tomem Blomqvistem štěstí v neštěstí. Jeho auto bylo docela poškozené.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Timo Scheider neprožívá zrovna povedený start do sezony - první závod sezony na Hockenheimu dvojnásobný mistr DTM po kolizi hned v prvním kole nedokončil. Z nehody si odnesl zabandážované zápěstí. Nejhoršího ale naštěstí zůstal ušetřen: "Vypadá to, že to není zlomené, bude to jen pohmožděné. Bolí to, ale zítra to půjde," řekl Timo Scheider po lékařském vyšetření. 

V DTM se od letoška jezdí dva závody za víkend, což by v případě vážnějšího zranění zamrzelo o to více. Do Scheidera vrazil nováček BMW, Tom Blomqvist. Je fér ale dodat, že do něj předtím narazil Antonio Félix da Costa. "Ve druhé zatáčce mi nějaké auto najelo do přední nápravy, když jsem stál na brzdě. To mi vyrazilo volant z ruky a volant samotný mě pak do ruky znovu udeřil," pokračuje pilot Audi.

Také jeho Audi RS 5 DTM nedopadlo zrovna dobře. Scheider totiž do boxů nezajel jen kvůli své bolavé ruce: "Auto ztratilo servořízení, sloupek řízení je zničený. Je velmi silně poškozené," říká Scheider, jehož mechanici budou mít dnes dlouhou směnu. A to sezona po ne zrovna povedené kvalifikaci začala tak dobře. "Měl jsem dobrý start, v první zatáčce jsem byl ale vytlačen mimo až na trávu - všechno bylo ale v pořádku."
Vytisknout

Diskuze: Scheider by měl být pro neděli fit

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Paffett zuří na Tomczyka: Nemá mozek

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud