Engel byl překvapen

iM2, 30. prosince 2008, 21:19 Google+

Pilot Mercedesu Maro Engel zažil v prvním roce svého působení v DTM jedno překvapení. Teď již tvrdě trénuje na sezonu 2009.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Engel, Maro

Engel, Maro | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Na body Maro Engel ve své první sezoně bohužel nedosáhl, i přesto je poměrně pozitivní. Pokud se mu zadařilo, nebo pokud měli soupeři na aktuálních vozech problémy, atakoval Němec první osmičku. Maro je však pozitivní: „Bylo dobré, když jsem viděl, že moje rychlost stačí i na slavnější soupeře, jako je Gary Paffett nebo Ralf Schumacher.“

Ve svém prvním roce zažil Engel i některá překvapení. Mezi ně mimo jiné patří velký zájem novinářů. V těchto oblastech se mohl hodně přiučit od svého kolegy Ralfa Schumachera, který se v takových věcech po dvanácti letech v F1 vyzná. Také v oblasti analyzování dat z telemetrie se toho mohl hodně přiučit od Ralfa.

Překvapila ho ale velká konkurence, která je v DTM. „Sice jsem věděl, že je to zde hodně vyrovnané, ale je to opravdu o hodně více vyrovnané, než jsem si z počátku myslel. Je zde hodně skvělých jezdců, kteří jsou na vysoké úrovni,“ míní Engel.

Aby byl pro sezonu 2009 dobře připraven, začal již Engel trénovat. Od finálového závodu měsíc netrénoval. „Trénuji čtyři až pět hodin každý den, abych dosáhl dobré fyzické kondice. Během sezony se to bude hodit.“ Během tréninku se ovšem musí brát ohled na svátky. Vánoce a volné dny strávil Maro s rodinou a kamarády.
Vytisknout

Diskuze: Engel byl překvapen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Dakar startuje již tuto sobotu!!!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud