Lauda i Engel předvádí skvělou práci

iM2, 1. června 2009, 14:00 Google+

Šéf stejnojmenného týmu Peter Mücke hodnotí velmi pozitivní závod na Lausitzringu, kde jeho jezdci získali body (Maro Engel) a tvrdě bojovali s konkurencí (Mathias Lauda).

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Týmový šéf Peter Mücke měl před startem závodu jedno přání. Při domácím závodu chtěl po svých jezdcích, aby získali body. To se povedlo, Maro Engel, který byl již na zahajovacím závodu ročníku na Hockenheimu na bodech, získal bod za osmé místo. Hned za ním na místě devátém byl na 3,478 km dlouhé  trati klasifikován jeho týmový kolega Mathias Lauda.

„Opět jsme zaznamenali skvělý výsledek a já získal další body. Bohužel moje auto bylo silně přetáčivé. Nebýt tohoto problému, možná bych získal ještě víc bodů,“ bilancuje závod Engel.  Týmový kolega Lauda před startem věřil ve víc než deváté místo. Se svou konkurenceschopností byl ale spokojený: „Po prvním kole bylo moje auto vzadu vlevo docela silně poškozené. Prémat a Kristensen do mě zezadu bezdůvodně najeli. Poté byl můj Mercedes C-Klasse v rychlých zatáčkách nervózní. Jinak by byl zisk bodů možný.“


Engel jezdí ve srovnání s loňskem jako vyměněný, odměnou mu jsou body

„Zrealizovali jsme mé sny. Podruhé za sebou jsme získali body a oba jezdci se umístili v TOP 10. To je výborný vstup do sezony. Celkově to byl povedený domácí závod. Děkujeme všem fanouškům, kteří zaplnili tribuny,“ hodnotí závod šéf týmu Peter Mücke.
Vytisknout

Diskuze: Lauda i Engel předvádí skvělou práci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Lorenzo neveril vlastným očiam

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud