Schumacherův tým vyhrál díky Engelovi

iM2, 22. července 2010, 09:41 Google+

Tři branky, které dal Maro Engel, zapříčinily to, že fotbalový tým Michaela Schumachera vyhrál benefiční zápas ve Wiesbadenu proti prominentnímu výběru.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Engel, Maro

Engel, Maro | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Díky třem brankám, které vstřelil Maro Engel, tak může mít rekordman F1, Michael Schumacher, před svou domácí GP dobrou náladu. Jeho tým totiž vyhrál včera večer v benefičním fotbalovém zápase ve Wiesbadenu proti prominentnímu výběru 5:2 (2:0) a vybral tak spoustu peněz na dobré účel. Zápas sledovalo 5650 platících diváků, tyto peníze půjdou UNICEFu a organizaci pomáhající dětem, KIO.

„Podobné zápasy jsou velmi zajímavé a poslouží také pro dobrou věc,“ řekl Michael Schumacher, který měl smůlu a po poločase zůstal v kabině. Původně měl hrát i pilot Red Bullu, Sebastian Vettel, ten však kvůli nataženému svalu odřekl, protože před VC Německa nechtěl riskovat.

Michael Schumacher v Mercedesu W01 po svém návratu do F1

Pilot Virginu, Timo Glock, se zápasu účastnil jako spolukomentátor. Na hřišti jsme ještě mohli vidět Vitalie Petrova a Jaimeho Alguersuariho. Tým jezdců byl posílen ještě rekordmanem Bundesligy, Charkym Körbelem. Mezi prominenty hrála mimo jiné bývalá hvězda skoků na lyžích Sven Hannawald, boxer Artur Abraham a fotbalová mistryně Renate Lingor.
Vytisknout

Diskuze: Schumacherův tým vyhrál díky Engelovi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Co říkají na závod na stadionu jezdci?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud