„Domácí“ závod Engela

iM2, 14. srpna 2008, 14:20 Google+

Maro Engel zná svoji "domácí" trať Brands Hatch nejlépe ze svého působení v britské Formuli 3. Jezdec Mercedesu zde už dokonce držel rekord na kolo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Engel, Maro

Engel, Maro | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Když se DTM koncem měsíce přesune do Británie na okruh Brands Hatch, tak to bude skoro domácí závod pro jezdce Mercedesu Maro Engela. Ten na ostrovech strávil dva roky. Na této trati již Engel jezdil s Formulí 3 a v minulém roce také získat titul vicemistra. Maro zde již odjezdil tolik kol, jako asi žádný jiný jezdec DTM.

„Je to pěkné se opět vrátit do Velké Británie. Mám na Velkou Británii krásné vzpomínky a ještě lepší na Brands Hatch, kde jsem držel jeden rok rekordní čas na kolo. Už se velice těším, měl by to pro nás být dobrý víkend,“ předpovídá mladý Němec.



Engel jezdí letos s rok starým vozem


Brands Hatch má sice málo zatáček, stejně jako Norisring. Velice důležitá je zde znalost tratě. Mohou dva roky strávené na ostrovech nějak mladému Němci pomoct? „Rozhodně to nebude na škodu. Musíme počkat na první páteční tréninky, až zjistíme naši rychlost. Podle toho si musíme rozvrhnout práci v jednotlivých trénincích. Až potom budu moct říci, jestli mi to opravdu pomohlo. Podle mě to bude jako na většině tratí: musím se hlavně učit.“
Vytisknout

Diskuze: „Domácí“ závod Engela

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Charouz/Mücke

LMS: Charouz s Mückem se těší na Nürburgring

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud