Wehrlein: O titul si to rozdám již jen s Mortarou a Ekströmem

iM2, 26. září 2015, 21:58 Google+

Dnešní závod na Nürburgringu byl pohromou hned pro dva uchazeče o titul - jezdce BMW, konkrétně týmu MTEK Bruna Spenglera, a jezdce Audi Sport, týmu Rosberg, Jamieho Greena. Ani jeden totiž závod nedokončil, tedy nezískal body. Pascal Wehrlein proto má za to, že o titul si to již rozdá jen s dvojicí z týmu Abt Audi - Mattiasem Ekströmem a Edoardo Mortarou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wehrlein, Pascal

Wehrlein, Pascal | foto: www.dtm.de

Sdílejte článek

Pilot Mercedesu AMG a také záložní jezdec stáje v F1 má dobře nakročeno k zisku letošního titulu - po sobotním závodu na Nürburgringu má náskok 27 bodů před Edoardem Mortarou. Němec dnes dojel na třetím místě. Stále je však k dipozici 75 bodů.

"Myslím, že teď je boj o titul mezi mnou, Edoardem a Mattiasem. Oba jsou velmi silní, občas se jeden z ních trošku trápí, jako například dnes Mattias. Snad jsem spolehlivější a budu bodovat ve všech závodech, ale zatím jsme na tom dobře a máme dobrou pozici," řekl Pascal Wehrlein serveru TouringCarTimes.

"Dnes jsem byl ve vedení a kdybych [Maximu] Martinovi nenechal tak otevřené dveře, tak jsem mohl závod vyhrát. Pak by bylo moje vedení v šampionátu ještě vyšší."

Vytisknout

Diskuze: Wehrlein: O titul si to rozdám již jen s Mortarou a Ekströmem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Restaurovaný Porsche 917K, vítěz slavného závodu 1000 km ve Spa.

Legendární Porsche 917K bude opět závodit

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud