Haug nadále věří, že Schumacher v DTM uspěje

iM2, 31. května 2012, 15:31 Google+

Před víkendovým závodem DTM ve Spielbergu mluvil "Motorsport-Magazin.com" s Norbertem Haugem. Ten jim prozradil, že i nadále věří, že se Ralf Schumacher dokáže v DTM prosadit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Na show pořádané pro diváky v Grazu Norbert Haug prozradil, že očekává velice napínavou už kvalifikaci: "Nemohu nic garantoval, ale myslím, že to bude opět velmi těsné. Red Bull Ring je podobně dlouhý jako Hockenheimring a tam byly časy v kvalifikaci velmi vyrovnané."

První tři závody sezony vyšly na výbornou Garymu Paffettovi, ale jeho šéf si i přes počáteční úspěchy nedovolí odhadovat vývoj ve 4. závodu sezony: "Měli bychom být konkurenceschopní, ale rozhodně nechci přemýšlet nad pole position a nebo dokonce vítězstvím." Od jednoho jezdce ale čeká dobré vystoupení a sice od Ralfa Schumachera. Ten zde vloni dokončil závod na 2. místě, což je až doposud jeho nejlepší výsledek v DTM. 

"Ralf jel na této trati pěkně. Ještě nemohl ukázat vše, co se v něm zkrývá. Musíme být trpělivý a poskytnout mu podporu." Ralfovi by se mohlo podařit něco podobného jako o minulém víkendu jeho bratrovi, Michaelovi v F1 v Monaku: "Já jsem Michaelovi vždy věřil. Stejně tak stále věřím, že Ralf patří k nejlepším jezdcům v DTM."

Vytisknout

Diskuze: Haug nadále věří, že Schumacher v DTM uspěje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Priaulx, Andy

Marquardt: BMW může stavět na datech z testů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud