Rockenfeller: Nejlepší byly bitvy s Berndem

iM2, 3. dubna 2009, 12:59 Google+

SEZÓNNÍ OHLÉDNUTÍ; Mike Rockenfeller 17. května na Hockenheimu postaví již potřetí na start nové sezony DTM. Jeho debut slavil “Roky“ v roce 2006 také na Hockenheimu. V minulém roce Němec s šesti body skončil na celkové osmé příčce a s výsledkem byl spokojen.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Přirozeně by se rád viděl v konečné tabulce výše, ale „dosáhnout dobrého výsledku s rok starým vozem  je o hodně těžší,“ říká Mike. Ve vzpomínkách na loňskou sezonu se Rockenfellerovi vybavují zvláště vzpomínky na dva souboje s Berndem Schneiderem. „Myslím, že v uplynulém roce jsem s ním svedl pár solidních bitev. Jsem hrdý na to, že jsem proti němu mohl závodit. Před jeho výkony mám velký respekt,“ říká Mike Rockenfeller. V uplynulém ročníku se však Mike společně například s Alexandrem Prématem svezl i jako tovární jezdec Audi s vozem Audi R10 TDI v American Le Mans Series.

Chválí ho i dřívější jezdec DTM Manuel Reuter, který v loňské sezoně pracoval jako DTM expert pro ARD. „Společně s Alexandrem Prématem neprofitovali z úspěchu v Le Mans Series. Ve druhé polovině sezony předvedl v Barceloně jeho nejlepší výsledek. Pak si byl již více jistý a dokázal získávat i další úspěchy,“ míní Manuel Reuter.

Vytisknout

Diskuze: Rockenfeller: Nejlepší byly bitvy s Berndem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Manning, Darren

Manning se vrací, nyní do Dreyer & Reinbold

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud