Posledním jezdcem BMW se stává Werner

iM2, 14. ledna 2012, 21:20 Google+

Dirk Werner byl oznámen jako šestý a poslední jezdec mnichovské automobilky BMW pro Deutsche Tourenwagen Masters roku 2012. Werner je vítězem americké Grand-Am series z let 2007 a 2009. Vloni jezdil za BMW Team RLL v Le Mans Series.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Minulé dvě sezony jsem si jako tovární jezdec BMW opravdu užíval. Hodně mi pomohly. Postup do DTM je fantasticky," říká šťastný Werner. "Dirk je ideálním šestým jezdcem pro doplnění naší jezdecké sestavy. Dirk nás přesvědčil, že by měl být právě on tím šestým jezdcem, během testů. Výsledkem naši práce v několika posledních měsících je jezdecká sestava, se kterou, jak doufáme, dosáhneme skvělých věcí v DTM," říká šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt.

Týmovými kolegy 30letého Němce jsou Andy Priaulx, Augusto Farfus, Bruno Spengler, Martin Tomczyk a Joey Hand. "Jsem velmi rád, že se naše sestava dá označit za mezinárodní. Dva jezdci pochází ze Severní Ameriky, jeden z Jižní, dva z Německa a jeden z Británie. Náš tým nabízí fanouškům opravdový výběr. V následujících týdnech rozhodneme, jak budou jednotliví jezdci rozděleni do našich třech týmů," pokračuje Marquardt.

Werner poprvé jezdil s BMW M3 DTM ke konci minulého roku během testu na španělském okruhu Monteblanco. "Hned jsem se v BMW M3 DTM cítil jako doma. Pochopitelně se už teď nemohu dočkat prvního závodu s tímto vozem. Předt tím nás ještě stále čeká hodně práce, ale jsem zcela určitě velmi motivovaný," zakončil Werner

Vytisknout

Diskuze: Posledním jezdcem BMW se stává Werner

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Priaulx: Spengler a Tomczyk jsou důležití

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud