Priaulx: Spengler a Tomczyk jsou důležití

iM2, 13. ledna 2012, 13:58 Google+

Tovární jezdec týmu BWM, Andy Priaulx, počítá s důležitými informacemi od jeho nových továrních kolegů, Bruna Spenglera a Martina Tomczyka.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

BMW do sezony 2012 odstartuje s poměrně silným kádrem. Ačkoliv ještě nebyl potvrzený poslední šestý jezdec - má se za to, že o místo bojují Marco Wittmann a Dirk Werner - tak už známá jezdecká sestava vzbuzuje respekt. Za BMW budou jezdit i Bruno Spengler, který doposud jezdil za Mercedes, a Martin Tomczyk, který se vloni stal s Audi šampionem. K nim se přidal šampión ALMS Joey Hand, Andy Priaulx a Augusto Farfus (oba sbírali úspěchy pro BMW ve WTCC).

Andy Priaulx vidí Spenglera i Tomczyka jako užitečné rádce pro návrat německé automobilky do DTM. "Jejich přínos bude důležitý, získáme tím všichni. Od knoflíků na volantu, přes průběh zastávek v boxech až po průběh celého závodního víkendu budou jejich názory velmi užitečné," řekl Brit pro Autosport.


Kdo bude nejrychlejší? Na to si podle Andyho musíme počkat až do prvního závodu

"Je skvělé, že víme, že Spengler i Tomczyk mohou v DTM vyhrávat závody. Pokud se s nimi budeme my ostatní schopni měřit, tak je to znamením, že jsme odvedli dobrou práci. Kdyby však nemohli vyhrávat, tak musíme náš balík zlepšit." Oba by se tak měli stát jakousi laťkou pro celý tovární tým. Priaulx si také váží jejich přínosu co se týče vývoje auta.

"Všichni jsme díky novým pravidlům začínali v podstatě s bílým papírem, ale je dobré, když můžete dostat zpětnou vazbu od lidí se zkušenostmi z DTM. Auto se chová dobře. Při testech jsme byli spokojení, ale opravdovou rychlost konkurentů poznáme až na prvním závodu. Do té doby musíme tvrdě pracovat na naší výkonnosti," zakončil Andy.

Vytisknout

Diskuze: Priaulx: Spengler a Tomczyk jsou důležití

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Biagi/Montanari

Bude AF Corse zastupovat Ferrari?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud