Werner letos se žlutým BMW M3 DTM

iM2, 16. března 2012, 12:20 Google+

Dirk Werner bude v roce 2012 startovat se žlutým BMW M3 DTM v barvách hlavního sponzora E-Postbrief. Zbarvení vozu se pilotovi líbí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V tomto sbarvení jsme BMW M3 DTM vidět poprvé na testech v Estorilu. Tehdy poprvé vyjelo BMW M3 v klasickém zbarvení společnosti Deutsche Post AG. V sezoně 2012 bude s tímto vozem nastupovat Dirk Werner z týmu Schnitzer. Deutsche Post AG se při návratu BMW do DTM stává "premiovým partnerem BMW Motorsport".

"Deutsche Post AG je jako dlouhodobý partner s DTM úzce spjato. Je fantastické, že v roce 2012 bude startovat jedno z šesti BMW v barvách E-Postbrief a společnost patří mezi premiové partnery našeho týmu. Němec Dirk Werner se pro tento vůz přesně hodil," řekl šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt.

"E-Postbrief M3 DTM vám hned na první pohled padne do očí a to je v motorsportu vždy pozitivní. Konkurence tak vždy ví, s kým má tu čest," řekl Werner. Ingo Bohlken, Chief Marketing Officer BRIEF Deutsche Post AG, k tomu řekl: "DTM a BMW Motorsport docela dobře pasují s Deutsche Post AG. Pro obě strany hraje rychlost, dynamika, inovace a týmová práce velkou roli. Díky návratu BMW by to v budoucnu mohlo být ještě více napínavé než vloni. Těšíme se na vzájemnou spolupráci."

Foto designu vozu Dirka Wernera naleznete zde.

Vytisknout

Diskuze: Werner letos se žlutým BMW M3 DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Kompletní startovní listina roku 2012

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud