Co se stalo Di Restovi?

iM2, 13. dubna 2008, 21:29 Google+

Nadějný mladý Skot ve službách Mercedesu celý víkend patřil k nejrychlejším jezdcům na trati. V závodě to jen potvrzoval do doby, než přišla osudová druhá zastávka v boxech.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Pro mladého Di Restu se závod odvíjel docela dobře. Po startu ze čtvrté pozice se po prvních zastávkách dostal i před svého týmového kolegu Spenglera. Co víc, začal mu ujíždět. Zajel nejrychlejší kolo a postupně se přibližoval vedoucí dvojici Audi. Di Resta dokonale využil období mezi prvními a druhými  zastávkami v boxech. Nové pneumatiky mu svědčily a v té chvíli byl nejrychlejší na trati.

Poté zajel do boxů na druhou zastávku. Zastávka měla standardní průběh, trvala kolem 4s. Vůz se spustil zpět na zem. Jenže právě zde nastal problém. Di Restuv Mercedes se nerozjel. Ze začátku se zdálo, že problém byl v upevnění levého zadního kola. Jenže jezdec na tiskové konferenci oznámil pravý důvod jeho problému. „Při odjezdu od mechaniků mi zhasl motor. Zhasl, protože jsem měl problémy se spojkou. Rozhodně jsem mohl dojet na “bedně“. Je to škoda,“ smutnil Skot.
Vytisknout

Diskuze: Co se stalo Di Restovi?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

MotoGP Estoril  (POR) - grandiózní Lorenzo - anotační foto

MotoGP Estoril (POR) - grandiózní Lorenzo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud