Di Resta: Musím přidat, na kolegy ztrácím

iM2, 13. května 2014, 00:00 Google+

Navrátilec do týmu Mercedesu, Paul di Resta, se nechal po víkendu na Hockenheimu slyšet, že mu bude ještě nějaký čas trvat, než si na vůz zvykne a dostane se na úroveň svých kolegů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Mercedes zažil těžký vstup do sezony, když ani jedno z jeho sedmi aut nedokázalo bodovat. Paul di Resta, který se po třech letech vratil do DTM z Formule 1, kde působil v týmu Force India, jako poslední dokázal pro Mercedes v roce 2010 vybojovat v DTM titul. Jenže na Hockenheimu se kvalifikoval jako 18. a cílovou pásku proťal jako 14.

Z týmových kolegů jej porazili Pascal Wehrlein (11.) a Gary Paffett (12.). "Musím zlepšit svoji výkonnost po návratu do DTM, abych se dostal na úroveň mých kolegů. Byl to těžký závod," hodnotí Hockenheimring s odstupem týdne Paul. Jezdec také připustil, že si není jistý tím, jestli dokáže Mercedes udělat něco se svoji chabou formou již před Oscherslebenem, který se jede o tomto víkendu.

"Potřebujeme se zlepšit jako celá značka, za Audi a BMW zaostáváme. Mezi úvodními dvěma závody jsou jen dva týdny, ve kterých musíme zapracovat a pak uvidíme, co se z toho dá vytěžit," komentuje opatrně Di Resta.


Paul di Resta se vrátil ve stejném zbarvení, s jakým v roce 2010 končil

Wolfgang Schattling, šéf programu Mercedesu v DTM, více méně souhlasí s názorem svého jezdce, avšak dodává, že by si Mercedes za svoji práci přes zimu zasloužil lepší výkon. "Úroveň naší výkonnosti nebyla v žádném případě taková, jaká by měla být. Nebyla dobrá. Máme teď čtrnáct dní, ve kterých musíme výrazně zlepšit rychlost našich aut před dalším závodem - to není mnoho času, nebude to lehký úkol. Náš tým přes zimu tvrdě pracoval a zasloužil by si lepší výsledky."
Vytisknout

Diskuze: Di Resta: Musím přidat, na kolegy ztrácím

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Mercedesu došla trpělivost - u HWA končí šéf

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud