Piccione: Snad se nám podaří snížit odstup

iM2, 26. června 2011, 16:50 Google+

Jezdec týmu Hexis AMR, Clivio Piccione, si vychutnává těsnou bitvu o nejvyšší pozice v této sezoně, která se přehupuje do své druhé poloviny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Vítězství v závodu v Abú Dhabí a regulérní sbírání bodů v následujících závodech sezony, to je vizitka muže z Monaka a jeho dánského spolujezdce, Stef Dusseldorp. Dvojice je v průběžném pořadí šampionátu na čtvrtém místě, na první místo však ztrácí pouze 14 bodů. I s jejich přispěním je Hexis na prvním místě mezi týmy.

"Naše první polovina sezony byla poměrně silná, když zde byly silné, ale i slabé stránky. Ukázali jsme ale konzistenstnost a opravdového ducha. Teď to vše začíná znova pro druhou polovinu sezony, souboje teď budou mnohem tvrdší, což je dobré," říká Piccione.

Před šestým závodem, který se jede v Navařře od 2. do 3. července, si Piccione přeje snížit odstup na průběžně vedoucí dvojici Michael Krumm a Lucas Luhr, která jezdí pro tým JRM s vozem Nissan GT-R.

"Našim cílem pro Navarru jsou body, abychom snížili odstup na čelo. Okruh je docela úzký a klikatý, je zde hodně středně rychlých zatáček a hodně pomalých zatáček. Takže našim plánem je udržet dobrou rychlost během celého závodu."
Vytisknout

Diskuze: Piccione: Snad se nám podaří snížit odstup

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

V Assenu zvítězil Američan Spies, Abraham nedojel

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud