Mortara: Moje budoucnost je u Audi

iM2, 20. srpna 2013, 10:44 Google+

Edoardo Mortara v rámci víkendu na Nürburgringu serveru TourinCarTimes potvrdil, že neplánuje na konci sezony opustit značku Audi. O jeho odchodu se spekulovalo, Ital byl spojován s Mercedesem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mortara, Edoardo

Mortara, Edoardo | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Sezonu 2012 zakončil Edoardo Mortara jako nejúspěšnější jezdec Audi se dvěma vítězstvími. Pro letošní sezonu si jezdec týmu Rosberg sliboval boj o titul. Nicméně zatím je jeho letošní sezona spíše noční můrou i přesto, že v TOP10 se kvalifikoval v 5 ze 7 případů.

"Já nerozhoduji o tom, za který tým pojedu, to je na Audi Sport. Já jsem jen oficiálním jezdcem, takže oni rozhodnou, za který tým nastoupím. Já však s týmem Rosberg nemám sebemenší problém. Z mé strany by nebylo fér, jen proto, že máme špatnou sezonu a nic nám nevychází, jít proti nim a říci, že nemám zájem.


Edoardo měl útočit na titul, letos se však až neskutečně trápí

Vloni to byla velmi dobrá sezona. Letos jsme doufali, že budeme bojovat o titul. Oni [tým] vědí, jak odvést svoji práci. Letos to však nevychází. Odhaduji, že v zimě si budeme muset sednout a celou situaci prodiskutovat. Ale rozhodně nemám sebemenší problém s tím tu zůstat.

S nimi jsem v DTM vyrostl. Jsou mi tudíž něco jako rodina a abych byl upřímný, nikdy bych proti nim nešel."
Sice se spekulovalo, že jezdec na konci roku tým opustí, avšak on sám se soustředí na konec sezony a odmítá, že by ztratil motivaci.

"Chci prostě dokončit sezonu. Každý závod je to horší a horší. Pomalu je to až trošku trapné jezdit takto na závody. Pořád jsem motivovaný a jezdím na 100 %. Ale vždy se něco stane - kontakt nebo problém. Už mě to začíná štvát."
Vytisknout

Diskuze: Mortara: Moje budoucnost je u Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wittmann, Marco

BMW pro sezonu 2014 nasadí novou M4

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud