S Milkou Duno po celý rok

iM3, 5. března 2010, 17:20 Google+

Milka Duno strávila v sérii IndyCar tři roky, nicméně pokaždé se jednalo o omezený závodní program zaměřený zejména na ovály. Postupně zkoušela své jezdecké umění na okruzích, nyní absolvuje kompletní sezónu ve službách stáje Dale Coyne Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Milka Duno usedne do vozu se startovním číslem 18, na monopostu bude vozit logo osobního sponzora CITGO. Druhý vůz stáje, jenž sponzoruje americká skautská organizace, prozatím osedlaný není, ale zdá se, že šanci dostane JR Hildebrand.

Venezuelská závodnice se na start postaví už příští víkend v Sao Paulu. „Na závodění s týmem Dale Coyne Racing se nesmírně těším,“ řekla Duno. „Za poslední tři roky jsem jezdila jen omezený počet závodů, nemohu se dočkat, až odjedu celou sezónu,“ pokračovala Duno.

„Kalendář zahrnuje sedm okruhů, na kterých jsem ještě nezávodila, tudíž budu odvádět maximální úsilí, abych se na nich rychle naučila jezdit. Bude to výzva,“ informovala Duno.

Dale Coyne by měl jméno druhého jezdce oznámit příští týden, kdy budou vrcholit přípravy na úvodní závod nové sezóny série IndyCar.

Vytisknout

Diskuze: S Milkou Duno po celý rok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rahal, Graham

Komentář: Myslí Graham Rahal na zadní vrátka?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud