Podaří se Mortarovi letos zabojovat o titul?

iM2, 2. března 2015, 22:17 Google+

Jezdec Audi, Edoardo Mortara, by chtěl v roce 2015 zkusit zabojovat o titul v DTM. Během zimy poctivě trénoval a absolvoval fitnesscamp Audi v Alpách a na dovolenou vyrazil do Thajska.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mortara, Edoardo

Mortara, Edoardo | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Audi jde do sezony 2015 s nezměněným kádrem. Všichni piloti tak mohou do nové sezony odstartovat s nezměněnými ambicemi. Ode dneška navíc Audi testuje na okruhu v Portimao. Další předsezonní test DTM je naplánován na konec měsíce rovněž v Portugalsku, tentokrát na okruhu Estoril. Tam bychom mohli dostat první náznak letošního rozložení sil v DTM, protože zde změří síly všechny značky.

Edoardo Moratara by chtěl svoje Audi RS5 DTM vidět samozřejmě na špici co možná nejčastěji. Pro Italo-Švýcara se letos bude jednat už o pátou sezonu u týmu z Ingolstadtu. "Jako vždy byla sportovní příprava středem zájmu. Moje týdenní fitnesspensum jsem si plnil a v únoru by na programu zimní camp Audi. Cítím se dobře připraven. V zimě jsem na dovolené v Thajsku mohl dobře vypnout a natankovat síly," říká Edoardo Mortara.

Na blížícím se Autosalonu v Ženevě se bude Edoardo účastnit prezentace nové Audi R8, ke konci března má v plánu velkolepou show v Dubaji. "Nesmím nic prozradit, o co tam detailně půjde," říká s úsměvem. A jak vidí své cíle pro rok 2015? "Ohledně mých ambic chci být opravdu upřímný: Předsevzal jsem si, že v roce 2015 naplním cíle z roku 2014, kterých jsem měl dosáhnout už v roce 2013, protože jsem v roce 2012 učinil slib, o kterém jsem přemýšlel už v roce 2011."



 
Vytisknout

Diskuze: Podaří se Mortarovi letos zabojovat o titul?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Novinka v DTM: Jezdci si zvolili svá čísla

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud