Alex Lloyd se vrací do Indianapolis

iM3, 11. března 2009, 20:45 Google+

Šampión Indy Lights 2007 opět nesehnal sedačku. U srdce ho může alespoň hřát další pokus prosadit se v závodě Indianapolis 500. Tentokrát usedne do vozu ve spolupráci s týmem Sam Schmidt Motorsports a Chip Ganassi Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lloyd, Alex

Lloyd, Alex | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Právě Ganassi má se čtyřiadvacetiletým Britem uzavřenou smlouvu, ale šanci mu kromě Indianapolis nedal. Vloni startoval díky Ganassiho finanční pomoci za tým Rahal Letterman Racing. Tehdy závod kvůli havárii nedokončil.

Tým Schmidt Motorsport patřil dlouhou dobu mezi nejrychlejší, ale kvůli nedostatku financí se z IndyCar stáhl a přesunul do juniorské série Indy Lights.

„Na Indianapolis je něco speciálního, poprvé jsem to okusil v minulém roce,“ uvedl Lloyd.

„Chcete tam být a sledovat závod, chcete tam být a závodit, chcete vyhrát. Těším se na květen, doufám že zužitkuji nabyté zkušenosti.“

„Alex je jedním z nejlepší pilotů našeho týmu,“ uvedl Schmidt, se kterým Lloyd získal v roce 2007 titul. „Příležitost mít ho znovu k dispozici je fantastická.“

Přestože Lloyd se chystá teprve na svůj druhý závod IndyCar v průběhu dvou let, Chip Ganassi mu slibuje zářnou budoucnost.

„Už jsem to řekl několikrát. Alex bude jednou z hvězd série IndyCar. Podruhé za sebou mu nabízíme možnost účastnit se závodu Indianapolis,“ uvedl Ganassi.
Vytisknout

Diskuze: Alex Lloyd se vrací do Indianapolis

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Nová pravidla pro nováčky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud