Potvrzeno: Ferrari 458 Italia bude na startu!

iM2, 9. února 2012, 21:22 Google+

Promotér MS GT1 vozů, Stephane Ratel, má pátou značku. Na startu budou i dva vozy Ferrari 458 Italia GT3.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gardel/Lamy

Gardel/Lamy | foto: www.auto-news.cz | Radek Hurbánek

Sdílejte článek

Letošní, zatím docela nepočetné startovní pole MS GT1 vozů, kde budou startovat vozy kategorie GT3, se může těšit z přírůstku. Svoji účast přislíbila značka Ferrari. Na trati tak uvidíme dva vozy 458 Italia. Tým, který se o nasazení postará, zatím nebyl oznámen. Očekává se však, že se tak stane v několika následujících dnech.

"Můžeme se těšit z toho, že máme ve startovním poli také vozy Ferrari. Je to jako svěží vánek," říká Ratel. Startovní pole je zatím velmi chudé: WRT (Audi R8), Vita4one (BMW Z4), Hexis (McLaren MP4-12C) a Münnich (AMG SLS). To jsou jména zatím potvrzených týmů. Všechny nasadí po dvou vozech. "Jednáme s dalšími týmy. Nechali jsme týmům volnost, aby do určitého data sami oznámili svoji účast," pokračuje promotér. Termín pro podání přihlášek je do konce března.

Před pár dny oznámil tým Young Driver, který se staral o starty vozů Aston Martin v MS, že bude startovat v ADAC GT Masters. V jeho prohlášení však stálo, že na finální podobě programu pro rok 2012 ještě pracují. Možné starty v MS tedy nejsou úplně vyloučeny.

 

Vytisknout

Diskuze: Potvrzeno: Ferrari 458 Italia bude na startu!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Piloti Hexisu 2012: Makowiecki se vrací

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud