Piloti Hexisu 2012: Makowiecki se vrací

iM2, 5. února 2012, 21:04 Google+

Tým Hexis oznámil svoje jezdecké kvarteto na sezonu 2012. Do McLarenů MP4-12C usednou jezdci Fred Makowiecki, Stef Dusseldorp, Alvaro Parente a Gregoire Demoustier.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Kolem sezony 2012, ve které by v MS GT1 vozů měly startovat speciály podle pravidel GT3, je stále ještě mnoho otazníků. Promotér seriálu, Stephane Ratel, startovní pole ještě neprezentoval. Podle zvěstí by rozřešení celé situace mělo být již velmi blízko. Nedávno sérii opustil Young Driver AMR. Tým sídlící v německém Paderbornu bude letos jezdit ADAC GT Masters.  

Jasný signál pro budoucnosti MS GT1 vozů teď přišel od Hexisu. Francouzi potvrdili svůj kádr pro sezonu a potvrdili tak svoji účast. Již vloni za tým jezdil Stef Dusseldorp, mladý Holanďan tak u týmu zůstává i pro sezonu 2012. Fred Makowiecki, který v roce 2011 v MS GT1 startoval spíše sporadicky a hlavně se zaměřoval na závody na scéně Le Mans s Ferrari, se k týmu vrací.

Krom toho se k Hexisu připojí ještě dva další piloti. Alvaro Parente je pilot, který se staral o vývojové testy McLarenu MP4-12C. Ze závodů GT3 do týmu přichází francouzský talent, Gregoire Demoustier.

Vytisknout

Diskuze: Piloti Hexisu 2012: Makowiecki se vrací

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarvis, Olivier

Jarvis v LeMans - konec kariéry v DTM?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud