Sumo Nissan: Personální změny

iAdam, 13. května 2011, 07:18 Google+

Tým Sumo se bude snažit na Sachsenringu potvrdit formu z minulých závodů. Před tímto závodem dokonce sahá ke změnám v jezdeckém složení. Do týmu se vrací Warren Hughes.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Campbell-Walter/Hughes

Campbell-Walter/Hughes | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Tým Sumo Power měl ze začátku sezóny se svými Nissany GT-R hodně smůly, na posledním podniku v Portimau však mohl s oběma vozy bojovat o stupně vítězů. Aby Britové svoje postavení potvrdili, sáhli k výměně jezdců. S Enriquem Bernoldim tak do jednoho vozu usedne Warren Hughe a vypadá to, že Ricardo Zonta si vytáhne Černého Petra.

"Je skvělé, mít opět možnost startovat za Sumo Power," netají se Hughes. "Na Sachsenringu jsem byl napoledy v roce 1996 a od té doby se trať změnila. Takže tam budu prakticky za nováčka. Na víkend se těším a doufám, že vše proběhne dobře. Nejen pro mě, ale pro celý tým."

"V Portugalsku si Nissan počínal skutečně dobře, přesto pro nás byly závody hodně těžké," vzpomíná na poslední závod Bernoildi. "Nyní potřebujeme štěstí a doufám, že budeme v kvalifikaci silní. A potom budemem muset dojet závod bez problémů. Bude také zajímavé, jak si povede nové dvojice s Warrenem."

Rovněž jejich týmový kolega Jamie Campbell-Walter pojede na německé trati, známé mimo jiné i z MotoGP, poprvé. "O této trati jsem slyšel spoustu dobrých věcí," komentuje Brit. Jak si tým na trati, která v mistrosvtví světa GT1 debutuje, povede, ukáže až závod.
Vytisknout

Diskuze: Sumo Nissan: Personální změny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dumbreck/Krumm

Luhr a Krumm vítězí v závodě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud