Sumo Nissan doufá v silný závěr sezony

iM2, 30. srpna 2011, 19:23 Google+

David Brabham a Jamie Campbell-Walter doufají, že se jim podaří zajet poslední závody sezony co možná nejlépe. Na jezdce už letos čekají pouze zámořské okruhy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Campbell-Walter/Hughes

Campbell-Walter/Hughes | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Zatímco značkoví kolegové, Michael Krumm a Lucas Luhr, po úspěšném víkendu ve Francii převzali vedoucí pozici v tabulce jezdců, dvojice jezdců týmu Sumo Power, David Bradham a Jamie Campbell-Walter, zůstává za očekáváním.

Jezdecké duo totiž nedokáže plně využít potenciálu vozu GT-R. Ve zbývajících závodech sezony by se to mělo změnit. "Momentálně už se soustředíme pouze na konkrétní závody, ne na celý šampionát. Na konci se podíváme, co z toho vyšlo," říká Bradham, kterému se ještě ve FIA GT1 nepodařilo vyhrát.

"Tým už svůj silný potenciál ukázal. Z toho vycházíme, chceme mít silný finiš," pokračuje Brit. Dlouhou letní pauzu šampionátu FIA GT1 Bradham využil, aby se podíval do Austrálie, kde bydlí. Se svým synem hodně jezdili na motokárách.

Nejlepšími výkony dvojice Bradham/Campbell-Walter zůstávají třetí místa z Algarve a Navarry. Odstup od čela tabulky je už značný. Krumm s Luhrem vedou tabulku se ziskem 101 bodu, dvojice Sumo Power jich má o 50 méně.

Vytisknout

Diskuze: Sumo Nissan doufá v silný závěr sezony

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Grosjean/Mutsch

Čekají nás ještě dva nebo tři závody?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud