Graham Rahal nenastoupí do úvodního závodu

iM3, 27. března 2008, 19:31 Google+

Obě znepřátelené série se konečně dohodly a znovu začaly psát společnou historii. Bohužel, Graham Rahal z týmu Newman/Haas/Lanigan Racing se vlastní chybou prvního závodu IndyCar nezúčastní.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Aby nevstupovaly bývalé týmy ChampCar do neznámých vod, byl pro ně v pondělí a úterý uspořádán speciální test na oválu v Homesteadu, který bude hostit i nedělní závod.

V pondělí si museli jezdci pod vedením Brianem Barnahtem počínat velmi opatrně a bylo jim z důvodu bezpečnosti zakázáno dosahovat maximálních rychlostí. Opatření se vyplatilo, k žádným haváriím nedošlo. Avšak v úterý, kdy omezení skončilo, Rahal nezvládl předjížděcí manévr a ocitl se ve zdi.

Jelikož Newman/Haas/Lanigan Racing dosud nemá k dispozici dostatečné množství materiálů a lidských zdrojů (podobně na tom jsou i ostatní nováčci), aby vůz dal včas dohromady, nemůže se Rahal na start postavit.

„Je to zklamání. Má nepřítomnost na dráze pro mne bude těžká. Ale je potřeba pracovat krok za krokem a nehonit se. Ačkoliv máme všechen materiál po ruce, do prvního tréninku nezbývá dost času, abych dali vůz dohromady,“ řekl Rahal.

Hájit barvy NHL Racing tak bude pouze Justin Wilson. Rahal bude připraven až na St. Petersburg. „Justinovi budu věnovat pozornost. Pravděpodobně se v průběhu závodu podívám na místo spotterů, abych viděl Kansas, který bude mým prvním závodem na oválu, z jiného úhlu pohledu.“
Vytisknout

Diskuze: Graham Rahal nenastoupí do úvodního závodu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Dan Wheldon: Bude nám pořádně horko

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud