Junior Red Bullu, da Costa bude testovat BMW

iM2, 30. listopadu 2013, 18:15 Google+

Mladík Red Bullu, Antonio Felix da Costa, se ještě tento týden posadí do speciálu BMW M3 DTM v rámci testu mladíků, který značka pořádá.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Portugalský mladík, který už dokázal vyhrát závod v Formuli Renault 3.5 byl často uváděn jako jeden z možných nováčků do týmu Toro Rosso pro příští rok. Nakonec byl vybrát letošní šampion GP3, Daniil Kvyat. Red Bull ale i tak hodlá dále podporovat kariéru Antonio Felixe da Costy.

Dle britskýho Autosportu ale pro Red Bull není návrat da Costy do Formule Renault 3.5 prioritní volbou. Měl by také být k ruce pro práci na simulátoru Red Bullu a měl by se také účastnit závodních víkendu Grand Prix F1. Dle Britů je přestup do GP2 spíše nepravděpodobný, a tak by mohlo v úvahu připadat německé DTM.

Šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt, řekl, že jeho značka bude testovat novou M4 DTM "v následujícím týdnu". Dodal také, že Antonio Felix da Costa a Jens Klingmann se zúčastní testu mladíků, který se bude konat v neděli. Klingmann vyhrál v roce 2007 německou Formula BMW a od roku 2010 jezdil v německých GT závodech.


Antonio Felix se letos svezl i s Red Bullem v rámci testu mladíků na Siverstonu
(foto: Red Bull Racing)
Vytisknout

Diskuze: Junior Red Bullu, da Costa bude testovat BMW

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Audi testovalo s osmi talenty v Monteblancu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud