Názor Wernera a Greena na nehodu se neshoduje

iM2, 6. října 2013, 11:39 Google+

Jamie Green z Audi a Dirk Werner z BMW se nedokáží shodnout na příčinách vzájemné nehody, která vedla k výjezdu safety-caru v závěru závodu na Zandvoortu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Werner, Dirk

Werner, Dirk | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Dvojice bojovala o 12. příčku, když v 37. kole mířila do zatáčky Tarzanboch (zatáčka před cílovou rovinkou). Jezdec týmu Schnitzer BMW, Dirk Werner, po vzájemném kontaktu vyletěl do kačírku vedle trati a závod pro něj skončil. Audi RS5 týmu Abt se roztočilo do polovičních hodin, Green ale situaci ustál a mohl pokračovat v závodu.

Oba jezdci se nemohou shodnout na nalezení viny. Green tvrdí, že jej incident připravil o body, Werner popsal chování konkurenta jako zbytečné: "Snažil jsem se předjet Dirka Wernera, jenže on kličkoval zprava doleva. Pak jsme bohůžel kolidovali, on vyletěl ven z tratě a já se roztočil do polohodin.

Poté už bylo moje auto poškozené, a tak jsem nemohl pokračovat v předjíždění ostatních jezdců a závod dokončil jako 13. Bez té nehody bych se s největší pravděpodobností dostal na body,"
smutní Jamie Green, který na Oscherslebenu zajel 3. místo - jeho  nejlepší výsledek v barvách Audi.


Werner za nehodu zaplatil odstoupením ze závodu

To Dirk Werner musel po kolizi odstoupit: "V neděli bylo auto docela dobré. Myslím, že jsme jen neměli v určitých situacích štěstí. Zvláště pak několik málo kol před cílem. Byl jsem odstřelen z tratě. Bylo to zbytečné, v té době jsme bojovali o 12. místo. Po tomto incidentu bylo po mém závodu."
Vytisknout

Diskuze: Názor Wernera a Greena na nehodu se neshoduje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Scheider po dvou letech na podium

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud