Vietoris: Mercedes bude silný i nadále

iM2, 5. července 2013, 09:25 Google+

Jezdec týmu Mercedes, Christian Vietoris, věří, že má Mercedes po zbytek sezony slibnou pozici v boji o šampionát. Optimismus na tvářích lidí z Mercedesu budí výsledek z Lausitzringu (Mercedesy obsadily 1. a 3. místo).

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Vietoris, Christian

Vietoris, Christian | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Jezdec týmu HWA, Christian Vietoris, získal v sobotu na Lausitzringu pole position, v závodu se sice přes něj dostal nejen kolega Paffett ale i Mike Rockenfeller s Audi. Mladý Němec nicméně získal druhé třetí místo v letošní sezoně. Podle jeho slov má Mercedes na to, aby podobné výsledky předváděl i ve zbytku sezony.

"Pět jezdců s vozy Mercedes bylo na bodech, to definitivně ukazuje, jaký pokrok jsme učinili. Tento výsledek nás naplňuje optimismem pro budoucnost," říká Christian, který sice stále čeká na svoje první vítězství v DTM, nicméně stabilně dobré výsledky ho drží v dobré pozici pro šampionát.

"Pochopitelně, když stojíte na pole positon, tak chcete vyhrát. Musíme si však uchovat v paměti pohled na stupně vítězů a z tohoto pohledu jsem s víkendem spokojen.

Moje první pole position v DTM bylo skvělou zkušeností a i na Lausitzringu se mi povedlo získat hodně bodů. Letos jsem se na podium dostal již podruhé a v šampionátu jsem čtvrtý," vrací se k poslednímu závodu 24 letý jezdec.

Vytisknout

Diskuze: Vietoris: Mercedes bude silný i nadále

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wickens, Robert

DTM pojede v Rakousku minimálně do roku 2016

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud