DTM pojede v Rakousku minimálně do roku 2016

iM2, 27. června 2013, 22:03 Google+

Promotér závodů DTM, společnost ITR, oznámila, že závod DTM na rakouském Red Bull Ringu se pojede minimálně do roku 2016.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wickens, Robert

Wickens, Robert | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

"Na Red Bull Ringu se cítíme opravdu dobře. Proto jsme moc rádi, že máme tu možnost, zde závodit i po dobu dalších tří let," oznámil šéf ITR, Hans Werner Aufrecht. "Spielberg má tu výhodu, že je to přírodní okruh, všude kolem je krásná příroda. To je pro motorsport skvělý fakt. Je to jeden z důvodů, proč zdejší závod milujeme."

Aufrecht také chválí organizátory místního závodu. Není určitě náhodou, že právě oni vloni dostali ocenění pro nejlepšího pořadatele závodu DTM za rok 2012. Aufrecht však připouští, že změnit by se měla hlavní tribuna a také parkovací prostory kolem okruhu nejsou dostačující.

"Další důvod [proč je závod tak oblíbený] jsou skvělí pořadatelé. Přesně takto si představujeme v dnešní době organizaci motoristického závodu. Zároveň však myslíme na fanoušky DTM. Chceme jim nabídnout lepší a hezčí zážitek. Aby se nám to podařilo, rádi bychom zastřešili hlavní tribunu a zvětšili parkovací místa v okolí okruhu."

Vytisknout

Diskuze: DTM pojede v Rakousku minimálně do roku 2016

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Phoenix: Rockenfeller mohl vyhrát

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud