BMW v Rakousku zajelo nejlépe od roku 1992

iM2, 15. srpna 2014, 13:08 Google+

BMW v rakouském Spielbergu zažilo perfektní víkend, když získalo první čtyři místa v cíli a dostalo se tak do čela bodování týmů i značek. Jezdec týmu BMW Team RMG, Marco Wittmann navíc navýšil svoje vedení mezi jezdci na 39 před Mattiasem Ekströmem z Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Farfus, Augusto

Farfus, Augusto | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt, byl ze zisku prvních čtyř míst v cíli, což se BMW povedlo naposledy v roce 1992, samozřejmě velice šťasten. Závod nazval historickým úspěchem. "Marco Wittmann, Augusto Farfus, Timo Glock a Martin Tomczyk předvedli fantastický závod - jeden jezdec z každého týmu s BMW M4 DTM. Dnes můžeme skutečně mluvit o ‘Four in a row’ vítězství. 

Obrovský kompliment jde celému týmu, který zvládl výkon absolutně nejvyšší třídy. Závod byl hodně intenzivní a na čele těsný, zvláště po startu. Poté, co se Marco po startu trochu propadl polem, odvedl při svém návratu zpět do závodu skvělou práci. Ke konci závodu se to vše na špici závodního pole trochu uklidnilo.

Dnes to byl pro nás den plný superlativů. Jsme obzvláště šťastní, že jsme dosáhli takového výsledku proti tak skvělým soupeřům a před tolika diváky. Dnes budeme oslavovat, ale už od zítra se začneme zaměřovat na další závod na Nürburgringu, kde budeme muset díky váhovým závažím čelit opravdové výzvě."

Pořadí jezdců, týmů a značek naleznete zde.


Vytisknout

Diskuze: BMW v Rakousku zajelo nejlépe od roku 1992

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

U Audi mají po Spielbergu smíšené pocity

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud