Také BMW s 8 vozy, novým týmem je MTEK

iM2, 21. září 2012, 22:43 Google+

Team MTEK se stane novým týmem BMW v DTM, připojí se tak ke stávajícím týmům Schnitzer, RBM a RMG. To mimo jiné znamená potvrzení zprávy, že příští rok uvidíme v poli DTM 8 speciálů M3 DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Náš koncept absolvovat první sezonu se 3 týmy, kterým poskytneme rovnocenné prodmínky, se ukázal být velmi dobrý. Uvedení dalšího týmu v nové sezoně je dalším krokem, který, jak doufáme, nám pomůže zajistit, že BMW bude konkurenceschopné i ve své 2. sezoně," říká šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt.

Team MTEK sídlí ve městě Garching (poblíž hlavní základy BMW v Mnichově) a je vlastněn holanďanem Ernestem Knoorsem. "Těším se na nový úkol. Tým BMW MTEK a DTM se k sobě hodí. Během své kariéry v motorsportu jsem zažil snad všechny druhy motorsportu. Vím, jak vysoký je v DTM standard. BMW Motorsport momentálně zažívá skvělou úvodní sezonu v této sérii."

"Jsme připraveni podílet se na tom, aby i v sezoně 2013 měli fanoušci BMW co slavit. Je zřejmé, že pro nás jako tým bude v DTM spousta nových věcí, které se musíme naučit. Bude to učednický rok. Během sezony 2012 jsme získali krásný obrázek o konkurenceschopnosti vozu BMW M3 DTM," říká Ernest Knoors.

BMW zatím neposkytlo žádné informace ohledně jezdecké sestavy nového týmu. Určitým vodítkem by nám ale třeba mohl být test mladých jezdců....

Vytisknout

Diskuze: Také BMW s 8 vozy, novým týmem je MTEK

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Spengler je po svém vítězství spokojen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud