U Audi mají po Spielbergu smíšené pocity

iM2, 10. srpna 2014, 20:32 Google+

Jezdci Audi v rakouském Spielbergu získali bodované pozice 5 až 8, zatímco jezdci BMW závodu dominovali. Žhavým tématem byl u našich jižních sousedů nejen pro značku Audi Jamie Green, který mohl bojovat o vítězství, pak byl ale penalizován, protože na měkčích gumách odjel více než polovinu závodu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Sportovní šéf Audi, Dieter Gass, po závodu řekl: "Na první pohled výsledky vypadají, že jsme dokázali zamezit škodám. Pokud by nám po výsledcích včerejší kvalifikace někdo řekl, že dnes budeme mít čtyři Audi na bodech, tak bychom byli relativně spokojení."  Gass také dodal, že komunikační problém mezi pit wall Audi Teamu Rosberg a Greenem způsobil penalizaci pro Brita. 

"V případu Jamieho Greena, o hodně více by bylo bývalo určitě pozitivní. Byl tam komunikační problém mezi ním a jeho týmem a na pneumatikách option zajel o jedno kolo více. Výsledkem byla ztráta šance bojovat o podium. Určitě na to měl potenciál."

To Timo Scheider vypadal po závodě docela šťastně. "Probojovat se ze 14. místa na 5. v závodě je pro mě i tým dobré. V prvních pěti závodech jsme měli spoustu problémů. Doufám, že se nám to teď podaří otočit a ve druhé polovině sezony budeme mít štěstí na naší straně."

Vytisknout

Diskuze: U Audi mají po Spielbergu smíšené pocity

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wickens, Robert

Šéf Mercedesu: Wickens neudělal nic špatně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud