Vietoris: Jel jsem asi vůbec nejlepší závod

iM2, 15. července 2014, 01:32 Google+

Jezdec Mercedesu, Christian Vietoris, věří, že jeho jízda z 22. příčky na roštu na sedmou v cíli byla asi tou nejlepší v jeho kariéře.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Vietoris, Christian

Vietoris, Christian | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Ačkoliv jak Mercedes i Vietoris zažili těžký začátek sezony, tak se Němci na deštěm poznamenaném závodu na Oscherslebenu podařilo vyhrát pro Mercedes hned druhý závod sezony. Také před dvěma týdny na Norisringu měl hezky našlápnuto na druhé místo za značkovým kolegou, Robertem Wickensem, tehdy ho ale zastavilo špatně upevněné zadní kolo a musel vzdát.

Hned v dalším závodu, který byl pátým sezony a do konce jich zbývá rovněž pět, předvedl Vietoris další pěkný výkon a dojel sedmý. "Ten závod byl asi nejlepším, jaký jsem jel za celou svoji kariéru. Momentálně se nacházíme v těžké situaci, ve které je ještě důležitější z auta dostat absolutní maximum," říká Christian Vietoris



"Dnes se nám to podařilo, takže díky týmu za odvedenou skvělou práci. Všichni táhneme za jeden provaz a jsem pyšný na to, že jsem toho součástí." Jeho kolega z týmu HWA, Pascal Wehrlein, byl druhým Mercedesem, kterému se podařilo dostat se do TOP10, když bral body za osmé místo.

 
Vytisknout

Diskuze: Vietoris: Jel jsem asi vůbec nejlepší závod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Rockenfeller se strašně omlouvá za nehodu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud