FOTO: BMW testuje na Lausitzringu

iM2, 14. září 2011, 22:49 Google+

Na německém Lausitzringu se právě koná první oficiální testování nových vozů DTM. Na trati je kromě BMW také Audi a Mercedes.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Na serveru www.motorsport-total.com se objevily fotografie zachycující nové BMW M3 DTM stále ještě v maskoací barvě, jak krouží po Lausitzu. Na okruhu jezdí tři M3, bavorští se tak snaží z prvního testu získat co nejvíce dat.

"Test na Lausitzringu se můžeme hodnotit pozitivně," říká šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt. Během dvou dní se za volanty vozů vystřídali čtyři jezdci: Augusto Farfus, Andy Priaulx, Jörg Müller a Dirk Müller.

"Pondělní test byl skvělý, připomnělo mi to moji historii v závodech formulí. BMW M3 DTM také produkuje velký přítlak. Ve voze jsem se cítil dobře hned od prvního vyjetí," říká Dirk Müller. Další plánovaný test se bude konat v Maďarsku na Hungaroringu 21. a 22. září. S BMW M3 DTM budou jezdit opět tito 4 jezdci.

"Naši čtyři jezdci dokázali odjet spoustu kilometrů v rámci testu na Lausitzringu a získali tak důležitá data. Bylo zajímavé testovat poprvé s našimi rivali dohromady. Zatím je ale stále moc brzy na to, aby se daly prorovnávat rozdily mezi výrobci. Gratulace Audi a Mercedesu, také budou jezdit s překrásnými vozy. Myslím, že fanoušci se mohou těšit na výbornou sezonu s BMW M3 DTM, Audi A5 DTM a Mercedesem-Benz C-Klasse Coupé AMG DTM," dodává Marquardt.

Foto zde.

zdroj: www.motorsport-total.com

Vytisknout

Diskuze: FOTO: BMW testuje na Lausitzringu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

FOTO: Audi a Mercedes oficiálně ukázaly vozy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud