Mike Rockenfeller přijde o Lausitzring!

iM2, 16. června 2011, 21:10 Google+

AKTUALIZOVÁNO; Již tento víkend se jede další díl letošního šampionátu DTM, závod na německém Lausitzringu. Důvod možné neúčasti je jasný, Němec minulý víkend startoval s vozem Audi na 24h Le Mans, jenže byl účastníkem velmi těžké nehody.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Audi mu dá potřebný čas ke zotavení," zní od značky se čtyřmi kruhy ve znaku. Rockenfeller havaroval v osmé hodině závodu v nejrychlejší části okruhu. Vítěz druhého letošního závodu DTM měl kolizi s vozem Ferrari 458 ze třídy GTE. Incident se odehrál v rychlosti kolem 300 km/h, Rocky svoji Audi R18 TDI absolutně zničil.

Mike vystoupil z vozu nezraněn (alespoň očividně), nicméně momentálně se z nehody zotavuje doma ve Švýcarsku. O tom, zda-li Mike pojede o víkendu závod DTM v Německu, se rozhodne nejpozději do čtvrtka.

Kdyby Rockenfeller nemohl do nedělního závodu nastoupit, tak by se jako nejpravděpodobnější náhrada jevil Dán Tom Kristensen, který má s DTM mnohaleté zkušenosti.

AKTUALIZACE:
Toma Kristensena čeká tento víkend návrat do DTM. Dán nahradí Mike v jeho tovární Audi A4 DTM. "Je mi líto Mika. V DTM jsem nejel dva roky, můj návrat bude tudíž obtížný," řekl ex-tovární jezdec Audi. "Těším se, až zase uvidím mé staré známé a budu se snažit reprezentovat "Rockyho" jak nejlépe to půjde."
Vytisknout

Diskuze: Mike Rockenfeller přijde o Lausitzring!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Pravidla DTM: Nissan chce podporu FIA

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud