Bruno Junqueira startuje z Pole position!

ar1, 18. června 2006, 01:21 Google+

Portland - 2. kvalifikace: Nečekané rozřešení přinesla druhá kvalifikace v boji o start z Pole position v nedělním závodě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Junqueira, Bruno

Junqueira, Bruno | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Jezdec, který začal vystrkovat růžky a v posledním a předposledním tréninku dokázal převrátit na ruby vše, s čím se dalo počítat pro start závodu na trati v Portland International Raceway.

Bruno Junqueira svým skvělým časem 57,631 porazil o pouhých 0,008 druhého A.J. Allmendingera, který se bude muset nakonec spokojit na startu se druhou startovní pozicí. Nakonec, ale i tato pozice je pro Allmendingera velkým zadostiučiněním, po svém vyhazovu z týmu RuSport. Bruno Junqueira tak překvapivě odstartuje první, čímž bude moct přichystat výhodnou pozici pro Sebastiena Bourdaise, který bojuje s Wilsonem o celkové vedení v šampionátu. Bourdais stane na startu třetí, tedy první ve druhé řadě a Justin Wilson hned vedle něj.

Třetí řadu načne Cristiano da Matta, jenž také zažívá u svého nového zaměstnavatele velký comeback. Paul Tracy odstartuje až z 10. pozice a Mario Dominguez s vozem týmu Dale Coyne dokonce až ze 14. pozice. Připomínám jen, že Dominguez je stále v průběžném pořadí na 3. místě!

Estonec Kasemets absolvuje svůj debut do závodu z poslední pozice na startu.

Foto: Champ Car Media

Vytisknout

Diskuze: Bruno Junqueira startuje z Pole position!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Sebastien Bourdais převzal taktovku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud