Zandvoort: Audi zpět ve formě?

iM2, 22. srpna 2010, 10:05 Google+

KVALIFIKACE - ZANDVOORT; Úřadující šampión DTM, Timo Scheider, získal se svoji Audi A4 DTM na trati v Holandském Zandvoortu časem 1:31,590s pole position. Scheider si tak zajistil již svoji osmou pole position v kariéře DTM. Vedle něj se do první řady postaví Gary Paffett na Mercedesu C-Klasse DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Šampion DTM z roku 2005, Paffett, zajel sice druhý čas, ale se svým výkonem byl velmi spokojený. Z třetího místa ho navíc podpoří týmový kolega stáje H.W.A. Paul di Resta. Rozdíl mezi oběma Brity na Mercedesech byl velmi malý. Ve druhé řadě Di Restu doplní nováček letošního roku Miguel Molina s Audi A4 DTM. Čtvrté místo je jeho nejlepším dosavadním výsledkem v kvalifikaci na závod DTM.

Až za 21letým Španělem na ročním voze budou na startovním roštu stát dva tovární speciály A4 DTM jezdců Ekströma a Jarvise. Mattias Ekström je zatím v letošní sezoně nejlepším jezdcem Audi a proto je pátý čas (letos už jednou vyhrál a dvakrát získal pole position) mírným zklamáním. Zato Jarvisovi letošní sezona vůbec nevychází a proto je za šestou příčku na startu rád.

Dosavadní suverén letošní sezony, Bruno Spengler, zajel v kvalifikaci na závod v Holandsku čas sedmý. Kanaďan ztratil na vítěze kvalifikace 0,6s. V sobotu se vůbec nevydařila kvalifikace bývalému pilotovi F1, Davidu Coulthardovi, který odstartuje z místa 17.
Vytisknout

Diskuze: Zandvoort: Audi zpět ve formě?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossi u Yamahy končí, přechází k Ducati

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud