Rockenfeller: Největší úspěch v kariéře

iM2, 2. června 2011, 10:20 Google+

Mike Rockenfeller si zajistil na Zandvoortu svoje historicky první vítězství v DTM v kariéře. Němec dokázal porazit Bruna Spenglera na Mercedesu C-Klasse AMG DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Závod byl jednoduše perfektní. Po warm-upu jsem ale takový výsledek neočekával. Ale můj inženýr s mechaniky dokázali zvolit absolutně správné nastavení pro závod. Auto se chovalo přesně tak, jak jsem chtěl - bylo jednoduše skvělé," popisuje Mike Rockenfeller.

Jezdec Audi odstartoval do závodu jako třetí, ale ještě před první zatáčkou předjel Jamieho Greena na Mercedesu. "Základem všeho bylo předjet Mercedes Jamieho hned na startu, dále pak brzký pit stop, ten mi dal dost času na předjetí Bruna Spenglera. Potom už jsem byl schopen kontrolovat průběh závodu," řekl Mike.

Mike v DTM závodí už od roku 2007, zatím však bylo jeho nejlepším umístěním třetí místo. "Cítím se, jako by ze mě spadlo velké břemeno. Dlouho jsem čekal, než jsem se mohl posadit do vozu aktuální specifikace. Po slabším výkonu na Hockenheimu je toto výborný výsledek. Body jsou důležité. Teď se musíme pokusit získat dobrý výsledek v Rakousku."
Vytisknout

Diskuze: Rockenfeller: Největší úspěch v kariéře

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Minassian/Montagny/Sarrazin

Le Mans 2011: Výzva pro Peugeot

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud