Kanaan, Andretti a Mutoh zářili

iM3, 28. dubna 2008, 19:00 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Na rozdíl od Motegi, padla všechna smůla na Danicu Patrick. Naopak týmoví kolegové odvedli výborný výkon a všichni skončili v první šestce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 2.
Po sobotě, kdy jsme odjeli pouhých deset kol, je to skvělý výsledek. Na konci jsme měli trochu štěstí, Scott propásl žluté vlajky. Myslím, že jsme měli jeden z nejlepších vozů, ale rozhodně ne lepší, než Ganassiho monoposty. S výsledkem jsem spokojen.

Marco Andretti, 5.

Trápili jsme se, v takových dnech musíte bojovat o každou pozici, která vám pomůže v šampionátu. Vyvážení vozu nebylo nejlepší, ale nemohu si stěžovat, skončili jsme pátí. Helio Castroneves má v závěrečných fázích více zkušeností, než já, takže do posledních kol si trochu rychlosti schoval. Bylo by pěkné, prosadit se na čtvrté místo, ale s tím, co jsme měli k dispozici, je i pátá pozice dobrá.

Hideki Mutoh, 6.
Šesté místo je pro mne nejlepším výsledkem na oválech. Když vezmeme v úvahu mé třinácté místo na startu, jsem velmi šťastný. Mechanici mého týmu mi poskytli skvělý vůz, takže jsem v závěru bojoval s týmem Penske. Byl to velmi vzrušující zážitek. Strategie byla perfektní a já se v závodě mnohému přiučil.

Danica Patrick, 19. / nedojela

Jsem zklamaná, že kvůli problémům s pravým zadním kolem nebylo možné dokončit závod. Už předtím jsem v rádiu vzkazovala, že s vozem se něco děje, ale neměli jsme ponětí, jak vážné to je. Do závodu jsme vstoupili s výborně nastaveným autem, ale od počátku jsme se trápili. Doufám, že díky těmto problémům neztratím v šampionátu příliš pozic.
Vytisknout

Diskuze: Kanaan, Andretti a Mutoh zářili

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Perfektní tečka za úspěšným víkendem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud