Mutoh je před domácími fanoušky zklamán

iM3, 20. září 2009, 20:21 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Patrick a Andretti přivezli týmu uspokojivý výsledek a s umístěním v TOP10 mohou být spokojeni. Naopak Kanaan s Mutohem, kteří startovali až z posledních pozic, museli zabojovat, aby postoupili o několik pozici vpřed.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutoh, Hideki

Mutoh, Hideki | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Danica Patrick, 6.
Náš vůz byl opravdu silný, ale ne natolik, abychom mohli obhájit loňské prvenství. Mohla jsem svést pěkný souboj s Mariem Moraesem, ale zasekla jsem se v provozu a už nebyla schopna bojovat o další pozici. Šesté místo je solidním úspěchem.

Marco Andretti, 7.
Dnešek nebyl špatný, obzvlášť pokud uvážíme čtrnáctou pozici na startu. Pokud bychom se kvalifikovali lépe, závod by probíhal o něco jednodušeji, naštěstí jsme byli schopni proplétat se provozem a dojet v TOP10. Kdyby poslední žlutá fáze nastala o několik kol později, měli bychom šanci na lepší pozici, ale na výjezdy pace caru nemůžeme spoléhat.

Tony Kanaan, 11.
Start z posledního místa byl velmi obtížný. Udělali jsme maximum, ale závod byl extrémně náročný a těžko se předjíždělo. Posun z posledního místa na jedenácté je dobrým výsledkem, ale čekali jsme víc.

Hideki Mutoh, 14.
Jsem zklamaný, v kvalifikaci jsem se při havárii zranil a přestože jsme odvedl své maximum, stačilo to pouze na čtrnácté místo. Musím poděkovat všem fanouškům za podporu a zároveň se jim omluvit za nijak oslnivý výkon v závodě. Během žluté fáze jsem viděl fanoušky, jak mávají vlajkami, což mi dodalo energii a uvědomil jsem si, jaké štěstí mám, že mě podporují takoví lidé.
Vytisknout

Diskuze: Mutoh je před domácími fanoušky zklamán

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Doornbos, Robert

Rahal a Servia nestačili pouze na tým Ganassi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud