Kanaana těší Franchittiho zisk titulu

iM3, 12. října 2009, 17:49 Google+

ANDRETTI GREEN RACING – REVIEW; Tony Kanaan se snažil seč mohl, ale konkurovat první třem jezdcům zdaleka nemohl. Proto vzal zavděk čtvrté místo a radoval se z titulu, který získal jeho nejlepší kamarád.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 4.
Udělali jsme co bylo v našich silách. Vůz byl v pořádku, ale neměl dostatečnou rychlost. Chtěl jsem vyhrát ve svém bydlišti, ale budu to muset nechat na příští rok. Franchitti, Dixon a Briscoe byli neporazitelní. Čtvrté místo beru, po takové sezóně, je čtvrté místo dobrým zakončením. Musím řici, že nejlepším okamžikem celé sezóny bylo, že můj nejlepší kamarád získal titul.

Hideki Mutoh, 6.
Fyzicky to byl náročný závod, protože se stále zotavuji z mé nehody v Motegi. Vůz byl fantastický a perfektně seděl v provozu. Musím poděkovat celému týmu, který odvedl výbornou práci a na pitlane mi pomohl získat pár pozic. Měl jsem skvělou sezónu a šesté místo je dobrým výsledkem na závěr roku.

Danica Patrick, 19.
Vůz byl dobrý a schopný dojet v první šestce. Po každé zastávce v boxech se mi jelo mnohem lépe. Ale při finálním pitstopu mi Dan Wheldon vjel do cesty. Vyjel, pak zastavil a znovu vyjel přičemž do mě vrazil. Jeho tým mě ho poslal přímo na mě, to by se nemělo stávat.

Marco Andretti, 22. nedojel
Jsem zklamaný, v prvním stintu byl vůz dobrý. Po první zastávce v boxech jsme upravili nastavení přítlačného křídla a já byl schopen pokračovat v první desítce. Jenže krátce potom mi začaly drhnout brzdy a já byl čím dál pomalejší. Když jsem přijel k mechanikům, už bylo pozdě se pouštět do nějakých oprav.
Vytisknout

Diskuze: Kanaana těší Franchittiho zisk titulu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Wheldon odstoupil po nehodě s Patrick

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud