Timo Scheider v čele tria jezdců s vozy Audi

Martin Hájek, 27. července 2007, 13:25 Google+

ZANDVOORT – 1. TEST: Jezdci pojali páteční první test spíše klidně, než že by se na trati odehrávaly dramatické změny v čele výsledkové tabulky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V prvních 30 minutách 90ti minutového testu se na  4.307 km dlouhou trať v Zandvoortu vydalo pouhých sedm jezdců. Potom se provoz na trati zvýšil. Timo Schneider se svým vozem Audi A4 DTM 2007 zajel svůj nejrychlejší čas 1:35.372 zkraje testu. Jeho týmový kolega Tom Kristensen byl s odstupem 0.303s druhý a trio jezdců značky Audi doplnil třetím místem Christian Abt.

Nejrychlejším jezdcem s vozem AMG Mercedes C-Class byl Bruno Spengler, jenž zaznamenal čas o šest desetin pomalejší, což jej zařadilo na čtvrtou pozici. Schneider byl pronásledován dalšími dvěma jezdci značky Mercedes, jimiž byli Bernd Schneider a Jamie Green na páté a šesté pozici.

Největší smůlu si v prvním testu vybrala Vanina Ickx. Hned v prvním kole se dostala po vlastní chybě v zatáčce Tarzan do štěrkového pole, čímž způsobila krátké vyvěšení žluté vlajky. Krátce před necelou hodinou testu musel být její vůz odtlačen do boxů. Belgická pilotka tak zůstala jediná, která nemá na svém kontě v Holandsku zatím žádný zaznamenaný čas.

Naopak Susie Stoddart odjezdila největší počet kol. Se zamračenou oblohou odkroužila tato Skotka na přímořském okruhu (poblíž Severního moře) 25 kol. Její týmový kolega Mathias Lauda byl také poměrně aktivní. Trať si vyzkoušel 24x a skončil za svojí kolegyní na 18. pozici.

Druhý 90ti minutový test startuje ve 14 hodin.

Vytisknout

Diskuze: Timo Scheider v čele tria jezdců s vozy Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Proti trestu Engeho podal manažer protest

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud